| Aleksandra Radosavljevic | Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| kolle_90 |
|
![]() Anin fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3379 Member No.: 11 Joined: September 27, 2004 |
Evo, za pocetak, sta mislite, ko je od IDOL-a postigao najveci uspeh :
Cveta Majtanovic >>> snimila maxi single, IDOL SCG Aleksandra Radosavljevic >>> imala desetak samostalnih koncerata, snimila RECI SAD za FERAS( Radijski festival ) , pobedila na festivalu SREBRNA JANTRA u Bugarskoj Dusan Zrnic >>> peva naslovnu pesmu za seriju JELENA ( “ Sada znam “ ) Milos Zikic >>> Nova pesma i spot ! USKORO ! Ljuban Zivanovic >>> predstavio se na Zrenjaninskom festivalu sa pesmom ODLAZI, snimio duet sa Ivanom Popovic za FERAS – “ Srce kamenja “ Dusan Petrovic >>> snimio TUDJE PREZIME za FERAS Mladen Teodorovic >>> vratio se u Sloveniju i nastavio sa zivotom koji je vodio I pre IDOL-a Milica Marjanovic >>> ima nekoliko svojih pesama (mada ih jos nije snimila u studiu), pojavila se u spotu Zdravka Colica za pesmu MNOGO HVALA Tatjana Djordjevic >>> Nista znacajnije Ivana Popovic >>> pobedila na SUNCANIM SKALAMA u konkurenciji NOVIH ZVIJEZDA, a zauzela trece mesto u konkurenciji PJESMA LJETA, snimila duet sa Ljubanom za FERAS " SRCE KAMENJA " -------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
Da mi kaže niko neće najkraći put do sreće Il' barem ljubav da je kada srce drugog neće... Official site www.AleksandreRa.com |
| Misha86 |
Posted: November 07, 2004 03:05 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1413 Member No.: 1 Joined: September 25, 2004 |
Evo i mog komentara .
Cveta Majtanovic >>> Idol SCG 2004. Snimla promo CD sa pesmama Nisam ista, Stop,Hot Stuff i Things are going my way. Zatim je snimila spot za Hot Stuff, Nisam ista i sada najnoviji spot koji nisam video je za pesmu Stop.Otisla u Poljsku na par dana gde je snimila i svoj novi album sa pesmama na srpskom i engleskom. Uskoro se ocekuje i pojavljivanje njenog albuma pa sledi WI. Aleksandra Radosavljevic >>> Finalista Idola 2004. Pre Idola je bila poznata kao dobra pevacica koju ocekuje blistava muzicka karijera. Idol 2004 joj je omogucio da je upoznaju vise ljudi i da producenti i menadzeri spaze njene kvalitete. Nakon Idola, Sasa Dragic postaje njen menadzer koji joj pravi pesmu za FERAS. U buducnosti ce Sasa potpisati ugovore sa poznatim ljudima iz sveta muzike,mode,televizije koji ce pomoci Ani u daljem napredovanju. Nakon Nove godine, Ana pocinje sa prikupljanjem pesama i snimanjem svog novog albuma.Ne treba zaboraviti i to da je kao mala izdala kasetu decijih pesama, i do danas osvojila prva mesta na medjunarodnim festivaluma u Rusiji,Makedoniji.Bugarskoj itd. Ovo je nesto ukratko ... Dusan Zrnic >>> peva naslovnu pesmu za seriju JELENA ( “ Sada znam “ ). Nisam znao za ovo ! Milos Zikic >>> Kada sam bio u Indjiji novinari suskali nesto da ce on snimati reklamu za parfem Hugo Boss za Srbiju ali izgleda da to nije bilo tacno. A cuo sam da ce mozda postati zastitno lice jedne sportske robne marke (srpske) ! Za ostale nemam nista da dodam, osim da mi krivo za Tatjanu koja mi se cini ne peva lose . Mada mozda je i ucinila nesto za sta mi i ne znamo. -------------------- Saznajte sve o Aleksandri Radosavljevic !
Aleksandra Radosavljevic web site |
| kolle_90 |
|
||
![]() Anin fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3379 Member No.: 11 Joined: September 27, 2004 |
Mislim da se TOPIC zove IDOLI POSLE EMISIJE IDOL !!! Cveta nije snimila promo CD, nego MAXI SINGLE !!! -------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
Da mi kaže niko neće najkraći put do sreće Il' barem ljubav da je kada srce drugog neće... Official site www.AleksandreRa.com |
||
| kolle_90 |
|
Ha-ha !!!!!!!
Bilo je to upoznavanje za smejanje hahahahahahahahaha.................................................................. -------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
| Katarina |
Posted: December 17, 2004 06:42 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Member No.: 32 Joined: December 05, 2004 |
Sto?Ispricaj!!!!!!!!!
-------------------- |
| kolle_90 |
|
Imas ukratko u TOPICU Pitanja Ani !!!
-------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
| Katarina |
Posted: December 18, 2004 01:15 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Member No.: 32 Joined: December 05, 2004 |
OK,sada cu pogledati
-------------------- |
| kolle_90 |
|
| Katarina |
Posted: December 18, 2004 01:54 pm
|
TI nisi normalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
| kolle_90 |
|
S'oooooooooooooooooooooooo?
| Katarina |
Posted: December 19, 2004 02:33 pm
|
Pa sto si prvo stajao pored nje......to i ja radim....sva se istraumiram kada se nekim treba da se upoznam(sa nekim poznatim)
-------------------- |
| kolle_90 |
|
Ma, znas kako je bilo. Idem ja kroz Leskovac i trazim robnu kucu BEOGRAD jer smo tu trebali da se nadjemo. Ali, u medjuvremenu meni stigne poruka od mise da dodjem kod bine... I odem ja sa bratom, ali njega negde izgubim i u isto vreme ugledam Anu kako deli autograme... Gledam ja tako, slikam je izdaleka, pridjem, pa ne znam sta da radim... Pa vidim Misu i Acu, ali nisam siguran da su to oni... I onda je Ana prisla Misi i ja tada prvo pruzim ruku Misi, pa onda Ani... Pa Misa izvadi odnekud CD i Ana mi ga pokloni, ja je poljubim, pa joj trzim autogram, pa nas je Misa slikao...
i tako to... A, da pitala me je kako je u PK, a ja nju kad ce da dodje... itd. itd. -------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
| kolle_90 |
|
skrecemo s teme...............................
s' mozga.................................................... i sa svega ostalog ___________________________________________ ha-ha -------------------- FAN SAJT ALEXANDRE RADOSAVLJEVIC www.ana4ever.co.sr
| neutralan |
Posted: January 15, 2005 10:27 pm
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Member No.: 26 Joined: October 25, 2004 |
Ja mislim da je Alexandra napravila najveci uspeh!!!!!!!!!!!!!
Mada i Cveta nije lose prosla,mada peva tudje pesme!!!!!!!!! Alexandra i LP rules! |
| Ville Valo |
Posted: January 16, 2005 02:40 am
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Member No.: 39 Joined: January 16, 2005 |
Alexandra je definitivno napravila najveci uspeh.Nadam se da ce njen album biti u nekom pop-rok fazonu.Sta reci Alexandra ima andjeoski glas,covek se najezi kad je slusa.
|
Pages:
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |